Over Daniel Sloots
Het gezicht achter de kunstwerken

Over mij

Hey, leuk dat je meer wilt weten over the man himself Daniël Sloots. Woonachtig in het mooie en rustige Drenthe, een vleugje gekkigheid en een passie voor tekenen omschrijft in een zin precies wie ik ben. En dat tekenen doe ik dan liever niet op papier, maar op de meest vreemde materialen, apparaten en objecten. In het verleden heb ik al veel gave dingen gemaakt en om mogen toveren tot kunst;

  • Auto's
  • Koelkasten
  • Flessen champagne
  • Monopoly borden
  • En nog veel meer

Ik verzin steeds nieuwe dingen om alledaagse objecten een buitengewoon tintje te geven. Heb jij een uitdaging voor mij? Laat het dan vooral eens weten door contact op te nemen!

Unieke kunstwerken met een vleugje gekkigheid

Ik verzin steeds nieuwe dingen om elk object een buitengewoon tintje te geven. Veel van de kunstwerken hebben al een mooi plekje, waar ik erg trots op ben. Verder heb ik een super leuke samenwerking met Spektakel Wonen in Amersfoort. Een winkel waar je echt keer geweest moet zijn. 

Kunstwerk op maat

Wil je zelf nou ook zo’n prachtig, persoonlijk kunstwerk? Dat kan! Heb jij een gaaf idee, dan help ik jou graag om samen een kunstwerk te maken. Dat kan een kunstwerk voor in de winkel, op kantoor of in een horecazaak zijn of gewoon voor thuis. Stuur je idee naar mij op via info@danielsloots.com en dan gaan we samen om tafel om jouw wensen te realiseren!

Een stukje Daniël

Kijk mee in mijn leven en ontdek mijn gekkigheden.

Heb jij een idee? Daag mij uit!
1